Het Zesde deel van de Captain Story
27 juni 2014
Hoi daar zijn we weer de week vakantie is nu voorbij en nu weer aan het werk voor 2 maanden non-stop maar dat maakt niet uit het heerlijk om te werken. Gelukkig want zo een week stil zitten is ook niks. Dat heb ik lang genoeg gedaan vond het heerlijk om mijn mannetje weer te zien. Hij heeft mij heerlijk verwend en weer veel liefde gegeven om er weer even tegen aan te kunnen.
Vanaf morgen begint het reisblog weer opnieuw.
Jaja daar zij we weer begonnen met nieuwe gasten en nieuwe rondes en we liggen nu weer in Urk ja het is weer zondag we gaan weer leuke weken tegemoet. De gaste zijn weer aan het fietsen en wij rusten uit en maken alles weer klaar om de gasten straks weer te ontvangen. Ik hou van dit leven. Vanavond speelt Nederland weer het zal mij benieuwen hoe het zal worden. En hoe de gasten erop reageren ze reageren er gelukkig gezellig op en de rest van de weken is er in de verhalen waar ik over heb geschreven eigenlijk weinig nieuws te melden. Want de weken lopen eigenlijk net als iedere week eigenlijk het zelfde hard werken en het is af en toe vallen en op staan. Ben ook nog in de weken een keer de masten ingeklommen in de tweede mast en tijdens het zeilen 31 meter omhoog en heb al een paar keer gevaren met het schip de soeverein en heb het schip binnen gevaren in de vaar wateren het was echt een bijzondere ervaring
De route staat op de kaart wat ik heb bijgehouden tot 20 juli maar eigenlijk is elke week de zelfde ronde dus je begrijpt dat het nog vele weken door loopt. De oude zuiderzee route :
LELYSTAD - URK - STAVOREN - ENKHUIZEN -HOORN-VOLENDAM-LELYSTAD
De leukste route die je kan maken met het schip de Soeverein.
Ik ben zelf van boord gegaan op 14 augustus dus ik heb de laatste twee weken niet af gemaakt. Maar het was de beste en mooiste en spannende ervaringen van mijn leven.