De reis naar Spanje alleen
1 september 2024 - Geeste, Duitsland
Hoi allemaal.
Ik neem jullie mee op mijn reis naar Spanje alleen. ( zonder man ). Mijn man heeft besloten om deze keer thuis te blijven. Geeft niet zodoende kan ik zelf naar mijn vader gaan. Vindt het wel spannend. Maar dit is ook niet op de ene of andere dag ook besloten. En de voorbereiding van de vlucht ect ook niet.
Maar zal uitleggen hoe en wat. Ik had in eerste instantie mijn vakantie dagen verkeerd in gevuld en ingediend op het werk. Stom natuurlijk. Maar ja kan gebeuren. Hij had al aangegeven dat hij thuis wilden blijven. Omdat hier nog wat werkzaamheden moesten gedaan worden. Okey geen probleem. Dan reis is alleen naar mijn vader.
Maar hoe moet ik dan gaan reizen. Doe dat via duitsland, waar ik nu woon. Of ga ik via Nederland. Na lang overnadenken heb ik besloten om via Nederland te gaan reizen. Schiphol is toch wat fijner. Ik kan de weg daar en de borden zijn wel makkelijk te lezen.
Okey besloten via Nederland, Volgende punt. Met welke maatschappij ga ik vliegen en hoe laat. En hoe lang is mijn heen reis naar schiphol toe met openbaar vervoer.
Mijn treinreis naar schiphol duurt 3 uur en 8 minuten. Dat is vanaf mijn woonplaats naar Schiphol. Dat wordt een nachtje in een hotel slapen op schiphol. Want ik heb een maatschappij gevonden op 7 sept. En die vertrekt al om 06:00 uur.
Dus dat wordt nog even op zoek naar een hotel. Veel surven en veel vergelijken is er een gevonden op schiphol.